top of page

Luvehult Records startade som enskild firma 2011 och ombildades till aktiebolag 2014 då den nuvarande studion blev färdig. Verksamheten har alltid stått på flera ben där instrumentservicen pågår paralellt med studiouppdrag. Målsättningen är att växa sakta och hållbart. För oss är kvalité och personligt engagemang viktigt. Vi är lyhörda för dig som kund och gör vårt bästa för att er vision ska bli nåbar. 

 

Under 2023-2024 har orgeluppdragen ökat vilket gör att samarbeten med andra tekniker/producenter i studion blir mer och mer aktuellt. (Om du har rätta kunskaper finns möjligheter att hyra studion utan tekniker.) I större projekt i egen regi samarbetar vi även med Sebastian Lundin (Studio Vinterregn) och Samuel Novek (Novek Production).
Lars Eveborn hjälper till med bokföring, ekonomi och administration. Vi har många samarbetspartners, kollegor och kontakter i branschen både inom musik, produktion och instrument. (Ingen nämnd ingen glömd.) Tack vare dessa samarbeten finns det stora chanser att vi kan hjälpa dig även om din förfrågan är något utöver det vanliga. 

 

Mer om vår bakgrund och verksamhet kan ni läsa här

bottom of page